Juridische zaken online | pers | contact |  | geavanceerd zoeken

versterkt de zorg voor jeugd

 

contact

 

Jeugdzorg Nederland is de branchevereniging voor jeugdzorgorganisaties. Ze behartigt de belangen van ondernemers in de jeugdzorg en treedt op als werkgeversorganisatie. Veel organisaties die vallen onder de Jeugdwet zijn lid. Jeugdzorg Nederland biedt zelf geen directe zorg voor de jeugd, maar schept de voorwaarden waaronder haar leden hun werk optimaal kunnen doen. Indien u zorg nodig heeft of vragen heeft over een specifieke zaak, neem dan contact op met de betreffende jeugdzorgorganisatie

Heeft u na het bezoeken van onze website nog vragen en/of opmerkingen, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van Jeugdzorg Nederland. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op.

 

Jeugdzorg Nederland

(t) 030 - 298 34 00

(e) [email protected]

(w) www.jeugdzorgnederland.nl

 

Bezoekadres

Newtonlaan 115

3584 BH Utrecht (Rijnsweerd Noord)

 

Postadres

Postbus 85011

3508 AA Utrecht


Routebeschrijving 


OV-informatie Rijnsweerd en De Uithof


Parkeerplaatsen


Jeugdzorg Nederland heeft een beperkt aantal parkeerplaatsen te vergeven.

Als u bij ons geen parkeerplaats meer kunt reserveren, dan adviseren wij u met het openbaar vervoer te komen. Vanaf het Centraal Station Utrecht, kunt u met buslijn 28 richting Uithof P+R gaan en uitstappen bij halte Rijnsweerd Noord. De rit duurt ongeveer 11 minuten.

Wij raden het u af om in de straten rondom ons gebouw te parkeren, want er wordt regelmatig gecontroleerd. Als u op een plek parkeert, waar dat niet toegestaan is, dan is de kans er dat u een parkeerbon krijgt en de auto zelfs weggesleept wordt.

We verwijzen u graag naar ArchiParking*, de P+R-plaats in Rijnsweerd. Bij de receptie van Jeugdzorg Nederland kunt u vervolgens een uitrijkaart krijgen.
U kunt hier vandaan zowel lopend als per bus richting Newtonlaan gaan. Neemt u de bus op de Archimedeslaan, dan moet u 1 halte verder weer uitstappen. De uitstaphalte is voor het voormalige Provinciehuis (klik hier voor plattegrond). Jeugdzorg Nederland is op de kaart aangegeven middels een aanwijzertje met de letter B.

Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

WORD LID!

Alle voordelen op een rij van het lidmaatschap. Lees meer →

TWEETS

@Jeugdzorgned 3 dg RT @Pleegzorg_nl: Save the date: Vooraankondiging Week van de Pleegzorg 2017 van 1 t/m 8 november https://t.co/YLooRF6mAA https://t.co/7y4…
beantwoorden - retweet
@Jeugdzorgned 3 dg RT @stijnverbruggen: 'Van verzorgingsstaat naar verzorgingssteden' is de titel van presentatie @kimputters @SCPonderzoek bij opening Huis v…
beantwoorden - retweet

COLUMN

medewerkers - hspigt-middel-1.jpgStem voor de jeugd! Laat deze stem gehoord worden.
Lees meer →