Juridische zaken online | pers | contact |  | geavanceerd zoeken

versterkt de zorg voor jeugd

 

Lidmaatschap

 

Bent u actief op het gebied van jeugd- en opvoedhulp, de uitvoering van kinderbeschermingsmaatregelen of jeugdreclassering, maar nog geen lid van Jeugdzorg Nederland? Sluit u dan aan bij dé brancheorganisatie voor de jeugdzorg. Zo oefent u samen met collega-organisaties invloed uit op cruciale jeugdzorgzaken. U profiteert van de werkgeversexpertise die Jeugdzorg Nederland jarenlang heeft opgebouwd. Bovendien versterkt Jeugdzorg Nederland de kwaliteit van de zorg met een breed scala aan activiteiten.

 

Wat moet u doen?

Vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij nemen op korte termijn contact met u op. Heeft u nog vragen? Gebruik onderstaand formulier, mail naar leden@jeugdzorgnederland.nl of bel 030 - 298 34 00.

In de statuten van Jeugdzorg Nederland (zie bijgevoegd document op deze pagina) leest u de volledige bepalingen over het lidmaatschap. Zo leest u onder meer dat aanmeldingen, met bijbehorende stukken, naar het verenigingsbestuur gaan dat dan beslist over uw lidmaatschap. Indien u wilt opzeggen, moet u dit in principe schriftelijk en zes maanden voor het einde van een verenigingsjaar (= kalenderjaar) doen.

Meer informatie

 

Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

WORD LID!

Alle voordelen op een rij van het lidmaatschap. Lees meer →

TWEETS

@Jeugdzorgned 2 u RT @EvadeVroome: Een keuze die in elk geval voor één kind het verschil maakt.. https://t.co/JBwGAJOvbz
beantwoorden - retweet
@Jeugdzorgned 2 u RT @Pleegzorg_nl: Je vindt mij niet op de kandidatenlijst, toch kan jij voor mij kiezen! #Kiesmij. Kies #pleegzorg https://t.co/U5SjazAwfS
beantwoorden - retweet

COLUMN

medewerkers - hspigt-middel-1.jpgGoede jeugdzorg is.. zorgen dat elke 18e verjaardag ook echt een feest kan zijn!
Lees meer →