Bestuur & directie

Ronnie van Diemen – voorzitter In onze sterk veranderende samenleving staat de plek voor kwetsbare jongeren steeds verder onder druk. Ik zet mij graag in zodat de leden van Jeugdzorg Nederland de best mogelijke hulp kunnen bieden aan deze jongeren en hun ouders. Zo bouwen we samen aan een veerkrachtige samenleving.
Nicolien van den Berg – bestuurslid Oog en hart hebben voor wat (pleeg)kinderen en gezinnen nodig hebben én oprecht geloven in hun ‘veranderkunde’, daar sta en ga ik voor! Als ik alleen al naar mijn eigen pleegkinderen en hun moeder kijk, zie ik dat ‘t werkt. Omdat ik dit iedere familie gun, maak ik mij hier met alle plezier sterk voor via Jeugdzorg Nederland.
Eddy de Bruin – bestuurslid Het moet en kan beter in de Jeugdzorg! Vanuit onze opdrachtgevers en vanuit de branche. Dat vinden en roepen alleen is niet genoeg. Daar hoort verantwoordelijkheid nemen bij. Dat is de reden dat ik in het bestuur van Jeugdzorg Nederland gekozen ben. Voor een Jeugdzorg waarin het wel kan!
Paul Janssen – bestuurslid Ieder kind verdient een mooie toekomst. Ik zet me graag in om dit samen met alle betrokkenen op een respectvolle, eenvoudige en duurzame manier te bereiken.
Marlies van Loon – bestuurslid Onze jeugdhulp verdient een helder en sterk geluid. Als verenigingsbestuurder wil ik dat we voor toekomstige generatie de juiste hulp kunnen bieden. Ik zal de dagelijkse praktijk overbrengen en professionals een stem geven in de verschillende overleggen waar de branche aan zet is.
Mirjam van den Nieuwenhuijzen – bestuurslid Alle kinderen, jongeren en gezinnen met complexe zorgvragen verdienen een mooie toekomst, ook als dit niet vanzelf gaat. Daarom zet ik me landelijk voor hen in. Daarbij ben ik er voor onze bevlogen professionals. Zij maken echt het verschil in een mensenleven. Het is belangrijk dat Jeugdzorg Nederland ontwikkeling doormaakt naar een proactieve speler, als autoriteit op het gebied van de jeugdhulp. Passend bij de belangrijke politieke en maatschappelijke ontwikkelingen.
Jeroen Regtuijt – bestuurslid Samen verschil maken voor de kinderen, jongeren en gezinnen die we helpen én voor onze collega’s. En daarin samen echt stappen zetten naar een beter en toekomstbestendig jeugdzorglandschap. Daarvoor zet ik me graag in als bestuurder!
Astrid Rotering – bestuurslid Ieder kind blijvend veilig is onze opdracht. Dit betekent dat we die zorg moeten organiseren die nodig is en daar hebben we vitale en vakbekwame professionals voor nodig. Daar zet ik mij elke dag voor in!
Leon Noorlander – directeur De jeugd is onze toekomst. We hebben met elkaar de opdracht ervoor te zorgen dat alle jongeren in Nederland veilig en gezond kunnen opgroeien. En als daar extra ondersteuning bij nodig is, dan moeten we die hulp kunnen bieden. Een krachtige en vitale Jeugdzorg is hierin een onmisbare schakel. Hier zet ik mij voor 100% voor in!