Adres

Bereikbaarheid

Jeugdzorg Nederland is gehuisvest in gebouw Piet van Dommelenhuis aan de Churchilllaan 11 in Utrecht. Dit is naast Winkelcentrum Nova/Kanaleneiland.

 


Route met het OV:

Het Piet van Dommelenhuis is het hoge witte gebouw dat vanaf de bus- of tramhalte direct in het oog springt. De hoofdingang bevindt zich aan de zijde van de Churchilllaan.

Eenmaal binnen toetst u op de zuil bij de liften de gewenste etage in. Jeugdzorg Nederland is gevestigd op de 6e verdieping.  Na het intoetsen van de gewenste etage, krijgt u op het scherm een lift toegewezen: A, B, C, D of E.


Route met de auto:

Vanuit de parkeergarage gaat u eerst met de trap of lift naar de begane grond van het winkelcentrum. Ter hoogte van supermarkt Jumbo gaat u naar rechts. Neem de uitgang en loop buiten linksom naar de hoofdingang van het Piet van Dommelenhuis.

Eenmaal binnen toetst u op de zuil bij de liften de gewenste etage in. Jeugdzorg Nederland bevindt zich op de 6e verdieping.  Na het intoetsen van de gewenste etage, krijgt u op het scherm een lift toegewezen: A, B, C, D of E.


Parkeren

U kunt (tegen betaling) gebruik maken van de parkeergarage Piet van Dommelenhuis/Winkelcentrum Nova. De parkeertarieven zijn als volgt:

Eerste 2 uur gratis parkeren
Hierna 1e 30 minuten € 0,50 incl. BTW
Volgende 30 minuten € 0,50 incl. BTW
Hierna (dus na 3e uur) € 5,00 per uur incl. BTW. Met een maximaal dagtarief van € 25,00 incl. BTW.