Contact

Jeugdzorg Nederland is de branchevereniging voor organisaties die jeugdhulp, jeugdbescherming en/of jeugdreclassering bieden. Wij bieden zelf geen zorg voor kinderen of jongeren, maar we ondersteunen onze leden zodat ze optimaal hun werk kunnen doen.

Contact voor media/pers

Bent u journalist en heeft u een vraag aan Jeugdzorg Nederland? Bel dan de perstelefoon op 06-21847372 of stuur een e-mail

Zorgvraag

Jeugdzorg Nederland is geen zorginstelling. Indien u zorg of hulp nodig heeft of een vraag heeft over een specifieke zaak, neemt u dan contact op met uw eigen jeugdzorgorganisatie of een organisatie in uw gemeente of regio. U kunt die waarschijnlijk vinden in het overzicht van onze leden.

Uw dossier

Jeugdzorg Nederland mag niet beschikken over dossiers of tot personen herleidbare informatie. Wij vragen u daarom deze informatie niet naar ons op te sturen. Wilt u uw dossier opvragen, dan kunt u contact opnemen met de jeugdbeschermingsorganisatie, het wijkteam of de jeugdhulporganisatie.

Melding onveilige situatie

Wilt u een melding doen over een onveilige situatie? Neem dan contact op met Veilig Thuis via 0800-2000, zie: veiligthuis.nl.

Andere vraag

Heeft u een algemene vraag, kijkt u dan bij Vraag & Antwoord. Staat uw vraag er niet bij of heeft u na het bezoeken van onze website nog vragen en/of opmerkingen, dan kunt u contact opnemen met ons secretariaat. U kunt ook onderstaand formulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.