Bestuur & directie

Hans Spigt, voorzitter “De jeugd waar het niet zo goed mee gaat, heeft een krachtige stem nodig en daarvoor is Jeugdzorg Nederland altijd je partner!”
René Meuwissen, vicevoorzitter, bestuurslid “Wat ik wil bijdragen is de maatschappelijke relevantie beter voor het voetlicht brengen”
Monique Kavelaars, bestuurslid “Waar ik me voor inzet is dat geluk en toekomst van ieder kind centraal staan. Zo gelukkig en zo thuis mogelijk voor ieder kind”
Astrid Rotering, bestuurslid “Ieder kind blijvend veilig is onze opdracht. Dit betekent dat we die zorg moeten organiseren die nodig is en daar hebben we vitale en vakbekwame professionals voor nodig. Daar zet ik mij elke dag voor in!”
Bas Timman, bestuurslid “Waaraan ik wil bijdragen is een helder toekomstperspectief voor elke jongere na opname in de JeugdzorgPlus!”
Erik Heijdelberg, bestuurslid "De komende jaren moeten plezier en kwaliteit van het werken in de jeugdzorg de hoogste prioriteit hebben; het beroep goed ontwikkelen, goed betalen, voor veiligheid zorgen"
Paul Vlug directeur Jeugdzorg Nederland a.i.

Deel deze pagina: