Bestuur & directie

Hans Spigt, voorzitter “De jeugd waar het niet zo goed mee gaat, heeft een krachtige stem nodig en daarvoor is Jeugdzorg Nederland altijd je partner!”
René Meuwissen, vicevoorzitter, bestuurslid “Wat ik wil bijdragen is de maatschappelijke relevantie beter voor het voetlicht brengen”
Annet van Zon, vicevoorzitter, bestuurslid “Bijdragen aan het geluk van kinderen kunnen we niet alleen. Verbinding in vakmanschap en organisatiekracht helpt de rups op weg naar vlinder”
Monique Kavelaars, bestuurslid “Waar ik me voor inzet is dat geluk en toekomst van ieder kind centraal staan. Zo gelukkig en zo thuis mogelijk voor ieder kind”
Astrid Rotering, bestuurslid “Ieder kind blijvend veilig is onze opdracht. Dit betekent dat we die zorg moeten organiseren die nodig is en daar hebben we vitale en vakbekwame professionals voor nodig. Daar zet ik mij elke dag voor in!”
Esther Overweter, bestuurslid “Goede zorg voor kinderen en gezinnen is vandaag met elkaar werken aan wat bijdraagt aan een perspectiefvolle toekomst”
Bas Timman, bestuurslid “Waaraan ik wil bijdragen is een helder toekomstperspectief voor elke jongere na opname in de JeugdzorgPlus!”
Erik Heijdelberg, bestuurslid "De komende jaren moeten plezier en kwaliteit van het werken in de jeugdzorg de hoogste prioriteit hebben; het beroep goed ontwikkelen, goed betalen, voor veiligheid zorgen"
Jeroen van Oijen bestuurslid
Nicolet Epker, algemeen directeur “Ik ga voor een professioneel verenigingsbureau dat leden en bestuur op een goede manier faciliteert op de thema’s die ertoe doen. Met enthousiaste, gemotiveerde professionals komen we er wel!”
Caroline Verkerk, adjunct-directeur “De branche jeugdzorg werkt aan goede zorg voor jeugd. Goede zorg betekent kwaliteit en innovatie. Jeugdzorg Nederland blijft landelijk en regionaal aandacht vragen voor de maatschappelijke opdracht van jeugdzorgorganisaties"

Deel deze pagina: