Olaf Prinsen nieuwe directeur Jeugdzorg Nederland

Olaf Prinsen wordt per 1 april directeur van Jeugdzorg Nederland. Het bestuur van de branchevereniging heeft gisteren unaniem ingestemd met zijn benoeming. Olaf Prinsen is sinds 2015 directeur bij de Koninklijke NVRD, de vereniging voor afval- en reinigingsmanagement. Daarvoor was hij wethouder in de gemeente Apeldoorn.

“Met Olaf krijgen we een energieke directeur met de nodige ervaring op het bestuurlijke vlak en in het verenigingswezen. We denken dat hij de juiste persoon is om, samen met het bureau en het bestuur, te werken aan de uitdagingen waarvoor de sector momenteel staat. We kijken uit naar zijn komst ,” aldus Hans Spigt, voorzitter van Jeugdzorg Nederland.

Ook Olaf Prinsen kijkt uit naar de volgende stap in zijn carrière. “De afgelopen jaren heb ik met veel plezier voor de NVRD gewerkt. Ik ben trots op de resultaten die we met de vereniging hebben bereikt. De stap naar Jeugdzorg Nederland is een uitdagende, waar ik hoop met bestuur, bureau en leden ook een verschil te kunnen maken.”


Deel deze pagina: