Vacature Directeur Jeugdzorg Nederland

 

In verband met het aanstaande vertrek van de huidige directeur Olaf Prinsen, is Jeugdzorg Nederland op zoek naar een nieuwe directeur. Ruim 100 jeugdzorgorganisaties met een grote diversiteit aan professionele jeugdzorg zijn lid van de branchevereniging. Jeugdzorg Nederland verenigt haar leden en versterkt het collectief om zo te werken aan kwalitatief betere jeugdzorg.

Het verenigingsbureau van Jeugdzorg Nederland wordt gevormd door circa 45 medewerkers waaronder beleidsadviseurs, medewerkers ICT/IV en financiën, ondersteuners, communicatieadviseurs en een directeur. De strategische visie en de hoofdtaken als brancheorganisatie zijn de basis voor het beleid en de uitvoering van de werkzaamheden, maar actuele ontwikkelingen vereisen flexibiliteit en bepalen mede de agenda.

De directeur die wij zoeken is een ervaren professional die de verantwoordelijkheid op zich wil nemen voor een organisatie met zeer betrokken professionals. De directeur weet hen te inspireren en te stimuleren bij het vormgeven van lobby en belangenbehartiging in een complexe omgeving en is in staat medewerkers vanuit hun eigen domeinen te verbinden op onderlinge samenhang en de collectieve doelstelling. We zoeken een strategische, verbindende, enthousiasmerende directeur. Een moderne verbindende belangenbehartiger. Iemand die koersvast is, maar daarin wel kan anticiperen, flexibel kan handelen en kan loslaten.

Meer informatie over de vacature en de procedure: https://gasselingsearch.nl/vacature/directeur-jeugdzorg-nederland/


Deel deze pagina: